Vatten har du tillgång till dygnet runt direkt i kranen. Det kostar dig inte en massa extra. Smakar gott och är lokalproducerat. Ljummet vatten är faktiskt det enda du behöver komplettera med när du använder EKULF PowerFlosser för att få en effektiv rengöring av dina tänder och tandkött.

Bra för dig och bra för miljön!

FRAMTIDENS TANDTRÅD

EKULF PowerFlossers är en pulserande vattenstråle som rengör mellan tänderna, utefter tandköttskanten och delvis nere i tandköttsfickorna. Strålen masserar och stimulerar tandköttet för att hålla det friskt och fräscht och minskar risken för tandköttsinflammation (gingivit). Flera studier visar att PowerFlosser är minst lika effektivt som tandtråd när det gäller att avlägsna plack mellan tänderna, minska gingivit och det tar bara en minut. EKULF PowerFlosser är enklare att använda jämfört med tandtråd – och är ett effektivt sätt att rengöra mellan tänderna.

“…som en högtryckstvätt för tandmellanrummen”

EKULF POWERFLOSSER

Vår stora mundusch med en 600 ml stor vattenbehållare, 10 st olika stegjusteringar och med 1400 vattenpulseringar/minut (30till 110 PSI) som drivs av 220V.

Vattenslangen är 100 cm lång och i vattenbehållarens lock finns förvaring för fyra tippar. Tippen kan rotera 360 grader för en effektiv rengöring och produkten levereras med 3 x Standard Nozzle tip som avlägsnar plack mellan tänderna, utefter tandköttskanten och ner i tandköttsfickorna samt 1 x Tongue Scraper tip som är perfekt att rengöra tungans yta från bakterier. Strålen gör det enklare att rengöra runt tandställningar, broar, implantat och bryggor.

EKULF POWERFLOSSER CORDLESS

En batteridriven mundusch som laddas genom en laddningsstation och har ett Li-Ion batteri. Den här modellen passar utmärkt för mindre badrum, badrum utan eluttag och för resan.

Munduschen har 3 olika stegjusteringar och med 1400 vattenpulseringar/minut (40 till 90 PSI) samt en 150 ml stor vattenbehållare.

Tippen kan rotera 360 grader och produkten levereras med 2 x Standard Nozzle tip som avlägsnar plack mellan tänderna, utefter tandköttskanten och delvis nere i tandköttsfickorna. Strålen gör det enklare att rengöra runt tandställningar, broar, implantat och bryggor.

EKULF POWERFLOSSER TIPPAR

Det finns tre olika tippar/munstycken till EKULF PowerFlosser och EKULF PowerFlosser Cordless.

Standard Nozzle tip
Avlägsnar plack mellan tänderna och djupt ner i tandköttsfickorna.

Tongue Scraper tip
Perfekt för att rengöra tungans yta från bakterier, matrester samt döda celler.

Orthodontic tip
För dig med tandställning, rengör svåråtkomliga områden.

ENKELT ATT ANVÄNDA

Att utöka din tandrengöring med en mundusch är en snabb och effektiv lösning för bättre munhygien mellan tänderna. För friska tänder och tandkött räcker det inte med att bara borsta tänderna. Det är viktigt att komplettera tandborstningen (som utförs två gånger per dag) med rengöring mellan tänderna.

Observera att munduschen skall användas 1 minut före din vanliga tandborstning.

1. Anslut till eluttag

2. Fyll tanken med ljummet vatten

3. Fäst munstycket

4. Välj vattentryck

5. För vattenstrålen långsamt längs tänder och tandkött

6. Stäng av och töm maskinen

UPPTÄCK FRAMTIDENS TANDTRÅD