Home » Om EKULF

OM EKULF

OM EKULF

VÅR HISTORIA

EKULF AB grundades 1969 av fyra privata tandläkare som ville informera om och sälja munhygienartiklar till sina patienter.

Själva namnet EKULF uppkom då tre av tandläkarna hette Ulf i förnamn och den fjärde av dem hade efternamnet Eklund. Från början sålde man munhygienartiklar i bakfickan på kliniken. Ganska snart insåg man också möjligheterna med att även sälja dessa produkter till tandläkare och tandhygienister i Sverige.

Sedan starten 1969 har vi på EKULF varit specialister på tand- och munvårdsprodukter. Oavsett vad du är i behov av för dina tänder så kan vi garantera att alla produkter från EKULF är framtagna med bästa möjliga omsorg. Vi arbetar dagligen med att erbjuda marknadens mest prisvärda tand och munvårdsprodukter, utan att göra avkall på varken kvalitet eller miljöpåverkan. Varmt välkommen till EKULF, en av Sveriges ledande specialister för friskare tänder!

MUNHYGIENPRODUKTER

EKULF är känt för att erbjuda ett komplett sortiment av konkurrenskraftiga munhygienprodukter och munvårdsartiklar samt snabba kompletta leveranser.

Försäljning av munhygienprodukter och munvårdsartiklar sker främst via apotek, dagligvaruhandeln och den dentala Professionen. EKULF finns också etablerat i våra nordiska grannländer.

EKULF’s affärsidé är ”att förse marknaden med högkvalitativa munvårdsartiklar och idéer till bästa pris på ett så effektivt och attraktivt sätt som möjligt i samklang med miljön”.

HUVUDKONTOR

EKULF AB’s huvudkontor är beläget i Norrköping, Sverige.

Besöksadress: Navestadsgatan 31, 603 66 Norrköping

Paket/Leveransadress: Navestadsgatan 31, 603 66 Norrköping

Postadress: Box 11101, 600 11 Norrköping

Telefon: +46 (0)11 14 40 30

Org. Nr: 556125-9002