PURE shine är en ny unik produktserie för starka, friska och naturligt vitare tänder. Produkterna innehåller rikligt med fluorid som skyddar och stärker dina tänder. Tandkrämen och munvattnet har en mycket god och frisk mintsmak. Med hjälp av enzymer och skonsamma rengörande ingredienser återställer PURE shine dina tänders naturligt vita färg.

Till skillnad från många andra tandblekningsprodukter är PURE shine bra för dina tänder. Du får både ett vitare leende, rena, friska och starkare tänder. Serien är skonsam, säker och har en bevisad effekt.

En produktserie för alla som drömmer om ett naturligt vackert leende.

PURE SHINE MOUTHWASH

PURE shine munskölj använder en speciell kombination av ingredienser, bl.a. PVP (polyvinylpyrrolidone), som motverkar beläggningar/plack på tänderna och håller tandytan ren.

På så sätt hjälper produkten till att bibehålla tändernas naturliga vita färg. Den höga fluoridhalten (0,2% NaF) bidrar till att remineralisera både emalj och rotyta och motverkar såväl karies som dentala erosioner/frätskador. PURE shine munskölj har god mintsmak som ger en frisk andedräkt. Rekommenderas till vuxna och barn över 12 år. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. Användning: Använd PURE shine munskölj morgon och kväll efter tandborstning. Sila med 10 ml av lösningen runt tänderna i 1/2-1 minut, varefter den spottas ut. Svälj inte. Kan med fördel även användas efter måltid.

PURE SHINE TOOTHBRUSH

Ekulfs PURE shine serien utökas nu med en exklusiv tandborste, som är mjuk och skonsam mot tänder/tandkött. Tandborsten har koniska borststrån som lätt når tändernas mellanrum/approximalrum och som effektivt avlägsnar bakterier och plack.

PURE shine tandborste har en ergonomisk design med kraftigare handtag för ett bra grepp. Kommer i färgerna vit och guld. Levereras i blisterförpackning.

PURE SHINE TOOTHPASTE

PURE shine Toothpaste är en tandkräm som hjälper dig att bibehålla dina tänders naturligt vita färg.

Tandkrämen är utvecklad tillsammans med tandläkare och innehåller Papain – ett naturligt enzym som utvinns ur frukten papaya. Papain rengör emaljen effektivt och lämnar tandytan ren och slät, vilket gör att nytt plack får svårare att fästa.

Använd gärna PURE shine Toothpaste tillsammans med PURE shine Whitening strips för ett mer varaktigt resultat.

Innehåller 1450 ppm F för maximalt fluoridskydd av såväl emaljen som den blottlagda rotytan/dentinet.

PURE SHINE WHITENING STRIPS

PURE shine Whitening Strips är en remsa som gör dina tänder naturligt vitare – på bara 14 dagar. Produkten är utvecklad tillsammans med tandläkare. Den är helt fri från väteperoxider och enkel att använda hemma. Redan efter några dagar får du ett synligt resultat.

Den aktiva ingrediensen PAP (phthalimido peroxy caproic acid) rengör emaljen, löser upp tandfläckar och tar fram tändernas naturliga vita färg. PAP är skonsamt, har bevisad effekt och är naturligt biologiskt nedbrytbart. Använd PURE shine Whitening Strips minst 30 minuter varje dag i två veckor. För bästa resultat, upprepa varannan månad.

ENKELT ATT ANVÄNDA HEMMA

PURE shine Whitening Strips ger dig märkbart vitare tänder på bara två veckor. Redan efter några dagar märker du skillnad. Använd 30 minuter dagligen i 14 dagar. Gör så här:

1. Borsta tänderna

2. Fäst remsorna

3. Låt verka i 30 minuter

4. Ta bort, borsta och skölj

UPPTÄCK PURE SHINE FAMILJEN